Blijf bij jezelf in 2015

alles is energie2015 is net begonnen en alles is weer normaal….kids naar school, werken, de klok neemt de dag weer over. Probeer de komende dagen eens te kijken waar je moe van wordt, uit het lood geslagen raakt.. Vaak is het dan zo dat je de energie van de ander voelt en dan je eigen energie gaat weggeven, of je bent heel gevoelig voor stemmingen (energie) van anderen en je daardoor extra je best gaat doen om de sfeer te verbeteren. Dat extra je best doen is niet handig, je denkt dat je het voor jezelf goed doet, wilt de goede vrede bewaren etc, maar je moet er zo hard voor werken dat je je er zeer zeker niet beter van gaat voelen.
Als je toch gaat kijken hoe het bij jou werkt probeer dan alles bij de ander te laten wat daar hoort. Hoe je dat doet? Gewoon door naar de ander te kijken en te denken; Ik laat nu alles bij jou wat bij jou hoort en ik blijf lekker in mijn eigen, fijne, schone, positieve energie.
Een voorbeeld; Jij bent gezellig thuis bezig als je man/vrouw thuis komt na een prutdag, hij/zij begint te klagen en de toon is niet bepaald “gezellig”, door alleen in dit geval te zeggen, oh, vervelend voor je en door te gaan met wat je deed, krijgt zijn/haar negatieve energie wel even erkenning, maar wordt niet groter gemaakt. Jij gaat het niet proberen op te lossen of extra je best doen om alles goed te maken wat eigenlijk bij hem/haar zit. Als je niet meedoet gaat het bij de ander ook eerder weg. Ik hoop dat je het gaat proberen, dan zal je zien dat dit kleine stukje bewustzijn van jezelf je grote ruimte en meer vrijheid zal geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s