Lieve Mark, (Rutte)

Ik schrijf u omdat u de hoofdman van ons land bent. Dit gaat namelijk over landsbelang en daar gaat u over.  Ik wil graag iets met u delen……..leest u even mee?

Mijn passie gaat uit naar het “denken” en “voelen” van de mens. Ik ben me erg bewust van hoe gedachten van mensen, gevoelens veroorzaken. De kracht van herhaling heeft invloed op wat mensen geloven, hoe ze zich gaan gedragen en hoe ze zich gaan voelen. De steeds herhalende woorden van “Crisis” de afgelopen jaren veroorzaakt ook crisis. Wat je aandacht geeft groeit, waar je bang voor bent gebeurt, dat weet u vast, u bent een intelligent mens.

Er is ons inmiddels een crisis aangepraat, in Griekenland, Portugal, Spanje, Italië en ga zo maar even door hebben ze dit veel heftiger door dan wij in Nederland. Er zijn zelfs mensen die de opdracht krijgen andere mensen uit hun huis te zetten omdat ze het “middel” geld nergens meer van iemand krijgen omdat ze ook geen werk meer van iemand krijgen. Meelopers noem ik dat, mensen die zelf niet kunnen nadenken of meevoelen en orders opvolgen omdat ze zelf bang zijn hun baan te verliezen, want zo werkt dat helaas.  En weet u wat nu zo raar is….niemand vraagt u of u ons kunt laten zien wat er nu echt aan de hand is. Wie heeft dat geld geleend? Waar is het voor gebruikt? Wie moet het terug hebben? Bestaan die bedragen ook echt of is het alleen op papier geschreven en is het daadwerkelijke middel (geld) er helemaal niet of nooit geweest.

Inmiddels is de mentale gesteldheid van de mens zo vervuild door alle uitspraken van de machthebbers dat ze zich rot voelen, bang zijn, angst om te verliezen.  En zoals u weet “waar je bang voor bent gebeurt”, “waar je je aandacht aan geeft wordt groter”. Het gaat dus over mentale gesteldheid,  geloof en vertrouwen. En laten we nu eerlijk zijn, al die bedragen die er genoemd worden bestaan waarschijnlijk niet eens, ze zijn ooit opgeschreven, er is geen harde euro uitgeleend, het zijn getallen op een briefje, geschreven door de bankiers die er gewoon wat nullen bij schreven, die het ook aan de kleine mens uitleent en het als criminelen in veelvoud weer terug halen. Mocht het zo zijn dat ik het niet goed heb,  ….laat u het mij dan zien?

En dan nog iets. U heeft het over we “moeten” bezuinigen om te kunnen overleven. Dus, we zorgen dat iedereen zijn baan kan verliezen, we storten mensen in de armoede, de mensen aan de top blijven aan de top. Helaas kijkt u er alleen zo niet naar want u dient een ander doel. (vast onbewust, want u bent een intelligente man)

Graag wil ik weten wat uw drijfveer is , en dan niet weer komen met die bedragen die niet bestaan. Het is allemaal lucht, de bankwaarde bestaat uitsluitend op papier, het is een kaartenhuis en u houdt dat in stand. Zo kan het toch niet goed gaan met uw land? U bent een intelligente man, dat weet ik zeker, maar misschien niet op het gebied van mensen. Mensen, u bent er zelf 1 van, zijn de kracht van de wereld, niet het geld zoals nu. Wanneer jullie proberen te gaan kijken wat mensen blij maakt, waar mensen hun passie weer kunnen voelen, waar mensen weer mens mogen zijn, dan overwin je alles. Dan werken mensen hard, dan wil een mens van naturen iets goeds doen.  Geld is een middel, prettig leven is het doel.  Probeer er eens anders naar te kijken lieve Mark Rutte. Dit is geen persoonlijke aanval hoor, het is een poging tot u door te dringen. En ik hoop van harte dat dit kleine blogje ook “echt” onder uw ogen komt en dat deze woorden gelezen worden en mogen doordringen. Kijk nog eens diep bij u zelf naar binnen en voel…voel waar u mee bezig bent. Lieve Mark Rutte, het is allemaal gebakken lucht! Prik het door en begin opnieuw….

Uw landgenoot….Hellen

Een reactie op “Lieve Mark, (Rutte)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s