Pure Passie!

Geweldig wat er allemaal in Nederland gebeurt! Mensen nemen vrij om sneeuw te ruimen langs de route, scholieren doen mee, wintersportvakanties sneuvelen want stel je voor…misschien gaat het echt gebeuren volgende week, wat een mooi begin van 2012!

Zelf hou ik niet zo van de kou, met twee paar sokken, een shawl en een 3 dubbele laag red ik het net! Maar wat ik zo geweldig vind is dat mensen vanwege de, misschien wel naderende tocht, weer verbinding met elkaar voelen. We hebben een gezamenlijk doel, de sneeuw moet van het ijs en als we dat samen doen hebben we misschien nog aankomend weekend de beloning.  Dat maakt sterkt, positief en enthousiast! Heerlijk toch….Neem Erben Wennemars, ik zag hem gisteravond op tv, zoals hij over het schaatsen praat is zo aanstekelijk, spreekt zoveel passie uit en daar draait het volgens mij ook om. Passie! Zodra je passie terug kan vinden bij jezelf dan krijg je vleugels! Of het nu om de elfstedentocht, je werk of je relatie gaat, passie haalt echt uit jezelf wat erin zit!

Passie een beetje kwijt…geen nood, ga op een rustige plek zitten waar je niet gestoord wordt. Ga terug naar een moment in je leven waar je echt blij werd van wat je deed of waar je was. Ga in dat moment zitten en voel weer wat dit met je deed. Als je een tijdje in deze ervaring blijft zitten voel je in je lijf alles weer stromen, je voelt je letterlijk weer helemaal opgeladen en goed. Word je bewust van wat je daar deed en zo heb je weer een stukje van de passie teruggevonden. Hou het gevoel vast en ga de dingen doen waar je blij van wordt! Gegarandeerd succes!

En nu maar hopen dat we zeer binnenkort kunnen genieten van de tocht der tochten!

Een reactie op “Pure Passie!

 1. Anja

  Helaas. Hij komt er dus niet.
  Was wel mooi te zien hoe heel Friesland zijn best heeft gedaan.
  Mooi verhaal!

  Groet, Anja de Goede

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s