Werkstation.tv

Ik twitter er wel eens over, Werkstation.tv Ik zal even uitleggen wat het is en wat ik ermee te maken heb.
Vorig jaar kwam ik in contact met de bedenkster van http://www.WerkStation.tv online. Dit digitale platform moedigt omroepmedewerkers aan zich actief met hun loopbaan bezig te houden. Doel van de site is omroepmedewerkers breed inzetbaar te houden en hun mobiliteit te vergroten.
Een behoorlijke klus, omroepmedewerkers zijn namelijk niet de makkelijkste! Na 22 jaar in omroepland gewerkt te hebben kan ik dat weten, ik was er zelf één! Kritisch zijn op bijna alles en vooral geen hulp vragen….je weet nl alles zelf wel, zo stond ik er wel zo’n beetje in al die jaren.
Na een intake gesprek bij werkstation.tv en een offerte gemaakt te hebben, kreeg ik een plekje op de site voor InnerZicht.
“In korte tijd weer zicht op je toekomst”, dát krijg je als je bij mij een traject volgt. Het valt onder loopbaan, maar ik zie het meer als levensweg, als je namelijk weer helemaal goed in je vel zit, naar jezelf kunt luisteren en vooral weer “jezelf” durft te zijn, weet je niet alleen wat je op werkgebied wilt, maar ook wat je in je leven wilt! Het gaat dan niet meer om wat je omgeving vindt of van je verwacht, maar om wat jij weer van het leven verwacht en gaat doen wat je graag wilt doen! Je hart volgen levert je uiteindelijk de best mogelijke baan op! Het is toch geweldig om te doen waar je zelf goed in bent, om te doen waar je echt blij van wordt ipv dingen alleen doen om je geld te verdienen of voor alle verplichtingen die je in de loop van je leven bent aangegaan?
Ik ben ervan overtuigd dat als je je geld gaat verdienen met dingen waar je blij van wordt je de meest prettige persoon op aarde wordt! (vooral voor jezelf en dus geniet je omgeving er ook van mee)
Geluk zit namelijk niet in je status of in je salaris, geluk zit in “kunnen en mogen zijn wie je werkelijk bent”! En als je dat doet, dan komen al je dromen uit en krijg je wat je ook werkelijk wilt!

Inmiddels heb ik al mensen mogen helpen die via werkstation.tv zijn gekomen en volgende week volgt weer een intake gesprek voor een traject. Het zijn stuk voor stuk “stoere” types die bereid zijn naar zichzelf te kijken en aandacht te geven aan wat ze diep van binnen zelf al weten!

Dit traject is er natuurlijk niet alleen voor omroepmedewerkers, het is er ook voor jou! Neem gewoon contact met me op voor een gratis kennismaking gesprek…
Geloof in jezelf en vooral in je diepliggende dromen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s